Hejdå Kent

Glädje, Musik / Permalink / 0
I Lördags var jag på Kent!! Kuligt värre. Nathalies kompis hade fått förhinder så jag fick den biljetten och fick vara med jag också, wihoo.
 
Kent är ett band som typ alltid funnits där i mitt bakhuvud, i något hörn på min spellissta, men de har aldrig varit prio ett när jag satt på en låt. Finns vissa låtar jag älskat länge som 999, jag ser dig, dom andra. Men har lixom lyssnat på Håkan hellström istället när jag satt på svensk musik. Började utforska deras låt utbud mer efter att jag stiftade bekantskap (lät sjuukt fint för att va jag what??) med Lotta som ÄLSKAR Kent och upptäckte att de har massa låtar som faller i min smak. Så under de senaste åren har de blivit en del av mina knappa favoriter som sjunger på svenska. 
 
Har sett dem en gång tidigare på provinssi, och måste säga att jag inte blev super impad där. Men den här avskeds konserten däremot, den imponerade. Kent är väldigt bra på det dom gör, musik mässigt alltså! Alla band medlemmar inklusive Jocke, sångaren, såg ut att njuta av vad de gjorde, för sista gången i Finland och vad jag förstått för alltid? Sorgligt ändå, men kändes som ett måste att se när en av skandinaviens största band går i graven, och i Vasa till och med. Ger bandet en 10 poäng, verkligen! 
 
Bildresultat för kent vasa
Till top