Natt funderingar

Glädje, Inspiration / Permalink / 0
Nu är klockan snart elva men jag kikar in här ändå! Den här veckan har varit, för att beskriva den med ett ord, kaos. Har verkligen haft att göra mellan 8 på morgonen och 6 på kvällen, och haft läxor också efter det. Sits ihelg och musikal på gång leder till nästan en aning för mycket program. Men jag älskar det ändå. Kan med gott samvete ta det lungt på kvällen istället, varva ner med en kopp te. Dricker te varenda kväll nu. Känner ni igen er? Men te är nog min höst drog, bättre än kaffe! Dock dricker jag lite väl mycket red bull också, men de är tillfälligt. Behöver extra energi för att orka med allt.
 
Men det är så förbannat kul med musikalen också, som tur. Så kul att jag börjat fundera på musikalutbildning sådär halvt på skämt, vet ju vart jag tänker söka, men hur kul vore de inte å jobba som musikal artist.. hjälp. Sången och dansen har jag inte svårt att bli bättre på, men teatern dock, där är jag inte alls tillräckligt bra, och är inte den personen som älskar att spela en roll. Medan jag ju älskar att sjunga mer än allt! Ja får väl se hur det blir, man kan ju drömma lite ;)
 
Nu ska jag lyssna på kartellens nya album och sedan sova! Har gått tillbaka och lyssnat på massa svenskt idag, gamla godingar, har missat massa nya låtar av de jag brukade lyssna på förr. GONATTI.
 
rihanna-bild
 
tattoo, boy, and aesthetic-bild
 
fashion and makeup-bild
 
black, grunge, and alternative-bild
 
rihanna-bild
 
hair, pink, and grunge-bild
Till top