Poddisar

Glädje / Permalink / 1
Podcaster hörni. Något jag absolut inte förstod mig på för en tid sedan. Alltså att byta ut min älskade musik i hörlurarna till något annat kändes helt otänkbart! Men sedan föll jag pladask för Den fantastiska resan. Gjord av Zara Larsson och Noel Flike. De talar om kändisars liv men även om de djupaste ämnena. Bara snackar och babblar, utan manus, tror jag. Älskar. Den brukar jag somna till varje Torsdag.
 
Så efter denna upptäckt har jag gjort lite efterforskning inom poddar. Nya upptäcks och skapas hela tiden. Det bästa? Vem som helst kan ladda upp och starta en, precis som youtube. Några favvisar just nu ↓
 
 
 - Den fantastiska resan. 
 
- Psyket. En podd jag faktiskt bara lyssnat på en gång. Lyssnade på ett avsnitt om allas vår Therese Lindgren aka youtube queen. Om hennes panik ångest och ångest överlag. Otroligt intressant.
 
- P3 dokumentär. För alla er dokumentär all ätare är den här podden himmelriket själv. Den berättar om uppmärksammade nyheter som har hänt i Sveriges historia, både nyligen, eller för lite längre tid sedan. Ett avsnitt brukar vara cirka en timme. Men trots det så orkar jag lyssna hur bra som helst. 
 
- Ångest podden som görs av Sofie Hallberg och Ida höckerstrand. Som jag har förstått det startade de en podd för att uppmärksamma just psykisk ohälsa på alla dess sätt. Eftersom att det är så ofta som människor inte förmår sig att tala om sådant. Intressanta gäster besöker podden ofta och det gör den till en så himla bra en: Det berör mig så att få höra någon berätta om deras historia.
 
Lyssnar ni på podcasts? Isåfall har ni några tips på en som handlar om typ känslor, historier ur riktiga livet, eller en som bara är rolig helt enkelt? PUSS.
#1 - - Ronja:

Bex du MÅSTE lyssna på Andrea & Mathilda blogpodd samt på Whalgren & Wistam och måndagspepp! De är mina favoriter!!!

Till top