åsikter

Glädje, Tankar / Permalink / 3
 
animal, vegan, and dog-bild
 
 
Oj vad jag blev glad när jag läste ett ack så viktigt inlägg idag skrivet av Jennifer. Här hittar ni det. Hon börjar med det faktum att en gubbe i Larsmo misshandlat katter och att det förstås river upp känslor i komentarfälten på facebook. Och reagerar på det här, precis som jag också skulle ha gjort.
Ska fatta mig kort. Att hugga huvudet av en ko eller hugga huvudet av en katt, är det verkligen en skillnad? Tycker ni som är upprörda över att någon plågar katter verkligen att det skulle vara okej att skapa en fabrik där man föder upp katter för att vi ska kuna äta dem. Kallar du dig själv för djur älskare och någon som värnar mycket om miljön äter du inte kött. Så lätt är det.
Och missförstå mig iiintte. Jag är inte arga på er som äter kött. Det är allas egna val ifall man vill ta ställning eller inte. MEN det jag tycker är att de som väljer att äta kött inte kan sitta och vara jätte upprörda över att en katt blir misshandlad och att den personen som gör det är en psykopat, när de själv äter ett djur som blivit plågat och inte levt ett riktigt och lyckligt liv och dessutom bidra med pengar till den här industrin som vi alla om vi läser på kommer fram till att är ett rent plågeri och väldigt konstgjort. Absolut inte på något sätt en lust gård för djuren där de får leva sina liv tills de dör en peaceful död, det är en fabrik punkt.  
Djur som djur just sayn. Dags att informera i skolorna om varifrån det du äter kommer, hur det görs och hur det går till. Hur ett slakteri ser ut och på vilket sätt industrin förstör miljön. Så att vi alla kan ha möjligheten att göra ett val om vi så vill så tidigt vi kan i livet. JAG önskar jag skulle fått den här infon i skolan. 
Hoppas ni förstår jag inte riktar någon agressivitet mot någons val! Big up åt Jennifer, kände jag behövde skriva av mig jag också. Finns så otroligt många aspekter inom veganism och vegetarism och människors folk att tänka angående det. Så bäst att ta upp alla tankar jag har så folk kan förstå mig bättre och bättre.
Och nej jag är varken vegan eller vegetarian än så länge, jag håller på och ska bli. Är inte där helt ännu pågrund av att jag bor hemma och min familj inte stöder mitt val till 100, men en slant lägger jag inte på kött :) 
Till top