Zayn & sömnbrist

Glädje / Permalink / 0
Har sovit ut ordentligt i helg, mina nätter har varit så skönt långa. Uschh så trött jag var i fredags, varför? Antagligen sömnbrist från förra helgen. Men nue ja back on track, pigg & positiv!
 
Idag Söndag har jag gjort frukost, gött. Äter nämligen frukost endast på helger. Och testat på kladdkaka i en kopp, idén fick jag av Linn. Slängde på lite vegansk vanlijglass och trodde de skulle resultera i himmelriket, men kakan blev för "smetig" och mättande för mig så den åkte i roskis :( Åt mer glass istället, hur gott som helst ju, att den är mjölkfri skulle aldrig märkas.
 
Och just de, Zayn har släppt en singel Som om att någon missat de.. Pillowtalk. Den är bra. Riktigt bra. Så har lyssnat på den bara ungefär 10093929 gånger. Börjar nog tröttna nu, lol. Gör inte som mig! Rihannas album är fortfarande inte på Spotify vilket gör mig smått irriterad när alla hypar över de och jag bara halå, kan nån köpa albumet från Itunes eller? Weell jag får väl vänta nån vecka till. Hoppas de inte går som med Zayns låt. Resten av dagen ska jag nog inte göra mycket, är ledig imorgon vilket ni vet redan. Då bliiire matte övande, hur ska jag orka. En kurs kvar sen är jag fri från monster ämnet. PUSS.
 
 
Vill pointera att Zayn & hans flickvän Gigi Hadid är jobbigt snygga i videon till Pillowtalk. Alltså faktiskt så är de lite skrämmande att två personer som båda ser så otroligt bra ut kan komma att bli ett par. Goals? Nja. Att vara ett it par skulle va väldans jobbigt. Men kolla videon vetja! 
 
zayn malik, gigi hadid, and couple-bild
Till top