2016 resume

Glädje, Minnen, Photo / Permalink / 0
Januari
En väldigt händelselös månad.. Nyåret var tyvärr inte så lyckat. Såg en massa på bron och gick promenader i snön. Vädret var åtminstone kanon fint!
 
 
 
 
Februari:
Ända jag kommer ihåg ifrån Februari var äldstes dans. Men även att jag blev sjuk i influensan en vecka innan det ägde rum. Efteråt var jag otroligt trött, slö och aptitlös i en vecka vilket tog på mina krafter och psyket.. Så äldstesdans var en rolig upplevelse absolut, men det kantrades av ganska mycket stress. Och mådde överlag inte så bra i Februari av någon orsak. Har mina perioder då jag är mera nere, vilket man får vara också. 
 
 
 
 
Mars:
MIMSAN KOM TILL OSS♥ älsklingen. Absolut en höjdpunkt under 2016, en trognare vän än mimmi finns inte. Hon är helt enkelt bäst. Vi åkte till min villa över en helg vilket var så myyys. Men inte en händelserik månad detta heller. 
 
 
April:
Myste ännu mer med mimsan. Klippte kort hår!! Eller ganska kort ;) Och så åkte vi till Berlin med tyska gruppen. En klar höjdpunkt under 2016. Ger den resan absoluta 10 poäng, hann med så mycket på fem (?) dagar så det är inte klokt. En stad jag SKA återvända till. Från April och framåt började jag må riktigt bra igen. Början av året gick trögt.
 
 
 
 
 
Maj:
Som ALLTID levererade Maj. Det är något med solen och värmen som gör att man får en extra energi och inspirations kick. Firade vappen och Wilmas, Malins födis med brunch på morgonen och fest på kvällen. En helt perfekt vappen med andra ord :) Vi åkte på road trip till Jeppis och fäboda. Fixade ihop vår första sits med bästaste abi kommitten, barnkalas sits! Success. Öppnade grill säsongen med massa goals mat. Firade fina Ebba. 
 
 
 
 
 
 
 
Juni:
Som varenda sommar mådde jag himla bra i Juni ♥ Åkte båt. Myste på faros med Mallan och Lotta. Fick sommar lov som tvåor, vetandes att nästa avslutning tar vi studenten.. Firade Jens och Robban på sky, en himla bra kväll. Midsommaren kom och lite flummig blev den, men ändå skojjig. Jobbade på Fduv läger och trivdes enormt bra med de andra läger ledarna och deltagarna. Kan inte komma på ett mer givande sommar jobb verkligen. 
 
 
 
 
 
 
Fortsättning följer i del två ;)
Till top