Sommar plåga och sommar känsla

Glädje, Musik / Permalink / 0
 
Alltså denna låt måste ju vara sommar plågan 2016, DEN HÄR om någon kommer påminna mig om 2016 wow. Så sjukt beroende framkallande. Men vad annat förväntades av den här drÖMM duon. We found love, bästa electropop/house jaa va ska man kalla "party musik" för, låten någonsin. Alltså påriktigt världens bästa. 
 
 
 
 
Igår hade jag en SÅ bra Fredag. Super lätt skoldag, sedan drog jag och Lina till Lotta där vi bara slöade och pratade. Åt jordgubbar och brände bröd, dee kan man göra! Sedan hoppade vi i Malins bil där Wilma befann sig och så åkte vi iväg till Sandö. Inte ens kallt att sitta där! När solen började gå ner körde vi till nyöppnade Burger king, klart man måste pröva. Plusss för vege burgare! De var gott, helt vanlig snabbmat. Inte egentligen något jag är ett fan av, äter inte sånt längre pågrund av att de aldrig har vege alternativ! 
Vädret, sällskapet och allt gjorde min kväll så super. Nu just känns allt såå fint så, som ALLTID i Maj.
Oj vad sommaren gör mig glad. Som jag sagt kanske en miljon gånger ;) Nu ska jag hoppa i duschen och sedan börja dra iväg på brunch. Ikväll väntas då mer festligheter på Plan b. Sa jag att livet är bra?  
 
Ha en toppen vappen vänner ♥ PUSS. 
Till top