Provinssirock2015

Glädje, Mina resor, Photo, Vänner / Permalink / 0
I torsdags anlände jag,lotta, hanna, kricke & tobbe till seinäjoki! De var ju tänkt att vi bara skulle campa i en natt men hade helt enkelt så himla kul så de blev två nätter istället. Bra så! 
 
 
 
 
Kent och passenger uppträdde på torsdagen och de var helt klart bland favoriterna. Riktigt bra feelis i publiken och överlag! Och vi hade såå tur med vädret alla dagar, varken för varmt eller kallt. Men höjdpunkten på torsdan och absolut hela festivalen var The Script!! Inget band jag sett framemot något extra men gud.. En sån otrolig glädje och passion som sångaren hade, energi, de smittade verkligen av sig. Festivaler ger en annorlunda känsla än konserter, den är nästan magisk på nåt sätt! En massa till awesome artister såg vi, men de tre nämnda var bäst enligt mig.
 
 
 
Har ingen bild på de utan bara film, men Danny, sångaren gick ner i publiken med en kamera och sjöng en hel låt! Såå kul att artister verkligen gör så, de kändes precis som att man var tilsammans med han på scenen. Sjukt kul! Vi kunde alla konstatera att de är bästa live framträdandet vi sett nånsin!
 
 
 
 
 
 
Ett minne för livet blev dehär verkligen. Träffade på en massa skojjiga människor också som man alltid gör på sånhär ställen. Njöt varenda sekund! Nästan haha, att sova i tält i två nätter hann bli gaanska så ofräsht, men allt ska man ju pröva på nångång. Har sagt de förr och säger de igen, lever för festivaler. ALLA som har möjlighet skulle borda gå nångång. Men nu är jag minst sagt dödstrött efter väldigt få timmar sömn, såå avslutar detta nu. Tackar & bockar för denhär gången.
Till top