Ett minne för livet

Glädje, Mina resor, Photo, Vänner / Permalink / 0
Igår satt vi först i tåget i fem timmar ungefär. Tåget var lyxigt men sjuukt varmt eftersom det var närmare 30 grader där ute.. Men drack flera flaskor vatten så klarade mig :) Taggade med rihanna musik!
 
 
 
Då vi kom fram till Helsingfors gick vi raka vägen till hotellet och fixade oss. Sedan raka vägen mot Hartwall arena taggade till tuusen!! 
BIIIIG LOVE FÖR DENNA BILD ♥
 
Vi gick in och satt oss. Var rakt framför scenen men längre bak, var nog riktigt nöjd med platserna. Cirka en timme förrän konserten började spelade två dj:s som kallade sig för GTA. Dom var super bra!
 
 
I väntan på Rihanna.. När vi först kom dit var vi osäkra på att det faktiskt skulle bli fullt, men konserten var ju trots allt slutsåld så tillsist fylldes den med närmare 10 000 människor. Eller det är vad det ryms i arenan i alla fall och fullt var det! 
 
 
 
 
 
 
Seedan bara en halvtimme försenad (Hon brukar vara typ två timmar sen) började introt! Mother mary och då kom tårarna bara för att man väntat på dehär sååå länge. Kunde helt påriktigt inte fatta att det var hon! 
 
 
 
 
Här har ni min egen filmade video. Guuud jag grät under we found love. Världens bästa låt ♥ Ursäkta för allt skrik men haha. 
Denhär bilden är tagen från google! 
 
Alltså själva showen var helt sjukt bra. Hon är så himla fin Rihanna. Går inte alls och beskriva men dom som var där kan säkert förstå hur cool hon är. Det bara någonting över henne som gör henne så speciell. Hon sjunger helt super bra live också, och wooow hennes dans moves. Dom vill man ju lära sig haha. Och jag som är ett fan verkligen kunde alla låtar förutom två typ. Så sjöng nog med för full hals, hoppade och skrek och grät och hohho. Jag säger bara ni som nu inte tog er till Hesa och såg henne har missat någonting för ert liv ahha. Nejmen kan vara sista gången hon kom ju. Och att få uppleva det med sina underbara vänner, ett minne för livet absolut! ♥ #jagkandölycklig 

På måndag steg vi upp tidigt och tog spårvagnen in till centrum. Lämnade väskorna på tågstaionen och sedan blev det shopppingg såklart! Jag hittade några fina saker så om någon vill ha bild på deet komentera! :) 
 
 
 
Sedan tog vi tåget hem halv fyra. Hade gärna stannat längre men hann gå i dom viktigaste butikerna och jaa då vi åt på pizza hut tror jag nog folk undra lite haha.... 
 
 
Kom hem till regniga vasa vid sju tiden. Har haft så otroligt kul med bästa sällskapet jag kan tänka mig. Nästa är weekend festival visst?;) 
Till top