Mitt 2013

Glädje, Photo / Permalink / 0
Tar dehär frågorna av Ronja för jag tyckte dom var så roliga! Istället för att göra en resume gör jag dehär istället :) 
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förr?
Gick på en stor konsert (Rihanna), var på en bal, tog moepkortet, Stod frontrow på allsång på skansen, Lärde mig arabiflikki på ett akrobatik läger, grillade i naturen,åkte till svenska fjällen, såg späckhuggare, var på konfirmations fester, åt sushi... Finns helt säkert mer saker ännu :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Höll du några av dina nyårs löften? Hade inga haha, men dehär nyåret ska jag ha ett har redan tänkt ut det!
 
Dog någon som stog dig nära? Som tur ingen som stod mig riktigt nära.
 
Vilka länder/städer besökte du? Teneriffa riktigt i början av året, Stockholm, Helsingfors tre gånger, Tammerfors, Umeå och Hemavan! Tror det var allt ;)
 
 
 
 
Vill till värmen igen!!♥
 
Är det något du saknar 2013 som du vill ha 2014?:Faktiskt inte! Har haft ett så kanon bra år att jag inte riktigt saknat något.. Kanske att vi flickor skulle samlats mer allihopa, det gjorde vi mycket mer i början av året och förra året.
 
Vilka datum från 2013 kommer du alltid att minnas?: 9.2 (Mitt första solf) 9.7 (Allsång på skansen live) 28.7 (Rihanna) 30.8 (åminne säsongsavslutning) 31.8 (villaavslutning) 10.11 (Sm-karsinnat) 5.12 (Självstädighetsbalen)
 
 
Vad var din största framgång 2013? Min största framgågn ligger absolut inom cheerleading! Har utvecklats inom speciellt akrobatiken något otroligt mycket. Har också blivit tränare och det har hjälpt mig mycket att bli bättre inom sporten!
 
Största misstaget? Satsat alldeles för lite på skolan! Tiden skulle jag också ha kunat lägga på annat ibland istället för att bara ligga i sängen och kolla mobilen osv..
 
Har du varit sjuk eller skadat dig? Har varit väldigt frisk hela året! Men nu mot slutet fick jag en hemsk hosta som nu äntligen har gått över!
 
Bästa köpet? Min iphone, mina uggs och mitt sminkbord.
 
Vad spenderade du mest pengar på? I början av året när vi ännu gick i skola i stan blev det en massa cafe besök helatiden.. Annars kläder och skor och sånt.
 
 
 
Gjorde någonting dig riktigt glad? Om jag bara får välja en sak så säger jag mina sjukt underbara och vackra vänner som finns där i vått och torrt!♥
 
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2013? Diamonds, Wake me up, We can't stop, Am I wrong, De kommer aldrig va över för mig, Begging, Animals och nakkivene 8)
 
Var du gladare eller lessnare gemfört med tidigare år? Gladare tror jag nog. Men det är såå svårt att säga för vissa perioder är jag bara sur och vissa blir jag sjukt glad om jag får en slicke pinne. Typ. Haha så det går ju i perioder!
 
Vad önskar du att du gjort mer? Tagit vara på den tid som finns och göra sjuukt galna saker! Skulle gärna ha liite mera sånt för året men överlag är jag riktigt nöjd över allt jag gjort :)
 
Vad önskar du att du gjort mindre? Gemfört mig med andra.
 
Favorit program på teve? Solsidan, idol och bonde söker fru! Men hinner inte följa med teve serier alls utan kollade solsidan på swefilmer och samma med idol om jag missat nåt.
 
Bästa filmen du sett iår? Hungergames 2 och taken ettan !
 
 
Något du önskade dig när du fyllde år och fick? Thomas saabo armband och min iphone hehehe
 
Vad gjorde du på din födelsedag? Min födelsedag var väldigt stressig haha.. Men började hos Wilm och där hade hon och Felicia gjort en så himla god frukost åt mig hihi. Sedan låg jag några timmar på stranden med vänner och på kvällen kom släktingar och firade mig. Nästa dag började resan mot Helsingfors och Rihanna!
 
 
Hur skulle du beskriva din stil 2013? Jeans, en topp och kofta.
 
Vad var du beroende av? Gossipgirl och te!
 
Blev du kär iår? Halvt.
 
Bästa nya vännerna du fick? Malin och Emma!!♥
Till top