memories

Glädje, Minnen / Permalink / 0
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag säger en sak, Ta vara på tiden ni har. För den går fort. Att bara kolla tillbaka i arkivet är så bra ibland. Bara stanna upp och inse, inse hur fina människor som jag alltid haft i mitt liv. En del har glidit ifrån mig, medan andra anslutit sig till mitt liv på senaste tiden. Vilken tur då att minnena alltid finns kvar, det mina vänner är orsaken till att jag tar bilder. Och bloggat i alla dessa år. Vilket jag ska försöka komma igång med igen.
Ta hand om er nu i student tider♥ När det är jobbigt och stressen, pressen och ansvaret rinner över er (vilket inte hänt mig ännu, får se om det slår till) ta då fram de fina minnena ni har. Det gör jag. 

tacksam

Glädje, Photo / Permalink / 0
 
 
 
 
 
 
 
 
Min julafton firades i kusin familjens nya sjuukt fina hus!! Fick matkoma, skrattade och myste. Och som vanligt fick jag alldeles för fina klappar, vet ju aldrig vad man ska säga.. Mest tacksam är jag ändå för att få ha ALLA släktingar i liv. Så bra är de alla. Blir mera tacksam ju äldre man blir. Och på samma gång blir julen mindre viktig för klapparnas skull. Skulle lixom bli såå glad över en sak idag. Men just det att man verkligen samlas är ju så sällsynt. Kändes dock inte som att det blev så mycket jul för mig iår i och med att min December månad var schmeeck full med program pecis som hela November. Så tog det mest så lungt jag kunde. Precis som jag tänker göra under den här veckan som är kvar innan skolan drar igång. PUSS på er.
Till top