Rhodos

Glädje, Mina resor / Permalink / 0
I Söndags kom jag hem efter en suuper resa till Rhodos. Vi bodde på Mythos beach resort, ett sjukt stort hotell en bra bit ifrån själva Rhodos staden. Men bussar gick smidigt därifrån överallt så det var inget problem. Förutom flera poolar hade hotellet egna solstolar vid stranden.. Ja vilken lyx! Hotellet var helt super bra. 
 
Skulle dock inte rekommendera att bo här om man vill ha fart och liv, då ska man satsa på att bo inne i Rhodos, en stad med super bra shopping, bra uteliv osv.. Finns också stränder där förstås. Jag själv skulle gärna åka dit på resa efter att vi tagit studenten! 
 
 
 
 
  
Alltså KOLLA på havet. Turkost och påriktigt spegelblankt. Och så behagligt varmt, bäst!!
 
 
 
De här hundarna bodde precis brevid vårat hotell. Den ena av dem var inte alls vänlig, vilket jag bra kan förstå av så dåligt skött päls och hud den hade.. Att man sköter sin hund så otroligt dåligt. Sjukt. Men den andra var helt underbar. Så otroligt snäll och den hoppade upp för att hälsa glatt varenda gång vi gick förbi. Ville bara ta de båda hem och ge dem ett bättre hem än i en bur... I Grekland prioriteras inte djuren spec högt, vilket en sådan djurvän som jag blev ledsen över, fast jag ändå förstår det. Ekonomin där ser inte ut som våran. 
 
Jag och papsen subbade lite, där på havet blev man brun kan ja lova!
 
 
 
Fortsättning följer haha! 
Till top