Hejdå Kent

Glädje, Musik / Permalink / 0
I Lördags var jag på Kent!! Kuligt värre. Nathalies kompis hade fått förhinder så jag fick den biljetten och fick vara med jag också, wihoo.
 
Kent är ett band som typ alltid funnits där i mitt bakhuvud, i något hörn på min spellissta, men de har aldrig varit prio ett när jag satt på en låt. Finns vissa låtar jag älskat länge som 999, jag ser dig, dom andra. Men har lixom lyssnat på Håkan hellström istället när jag satt på svensk musik. Började utforska deras låt utbud mer efter att jag stiftade bekantskap (lät sjuukt fint för att va jag what??) med Lotta som ÄLSKAR Kent och upptäckte att de har massa låtar som faller i min smak. Så under de senaste åren har de blivit en del av mina knappa favoriter som sjunger på svenska. 
 
Har sett dem en gång tidigare på provinssi, och måste säga att jag inte blev super impad där. Men den här avskeds konserten däremot, den imponerade. Kent är väldigt bra på det dom gör, musik mässigt alltså! Alla band medlemmar inklusive Jocke, sångaren, såg ut att njuta av vad de gjorde, för sista gången i Finland och vad jag förstått för alltid? Sorgligt ändå, men kändes som ett måste att se när en av skandinaviens största band går i graven, och i Vasa till och med. Ger bandet en 10 poäng, verkligen! 
 
Bildresultat för kent vasa

Söndag

Glädje, Photo / Permalink / 0
Min Söndag bestod av en myyyz brunch och podd inspelning. Lyssna gärna på avsnitt 6!! Och lite mer mys med mimmi. Bästa och finaste, kan man älska hundar mer än jag? Tvivlar.
 
 
 
 
 
 

En helt vanlig torsdag

Glädje / Permalink / 0
Nu har jag äntligen bäddat ner mig i sängen med maassa ljus omkring mig, lyssnar på amy winehouse och har det bara så skönt. En lång dag har jag bakom mig.. Skola 8-4 och så satt jag och myste på sweet vasa ända till sex tiden med ett gäng girls.
 
Planering av en resa efter studenten var vårt mål, men klart vi gled in på massa annat också haha.. Ett gäng flickor kan int hålla sig till bara ett ämne!! Men tidpunkten då vi ska åka klarnade iallafall, CANT WAIT. Blir verkligen sjukt kul. Ända problemet sitter i jobb, har ju ingen aning när,var och hur jag kommer få jobba, men de kommer nog lösa sig! Får jag börja jobba i April, vilket jag hoppas, kommer de inte bli problem. 
 
Imorgon är de Freeedag hörni, bäst! Jag ska gymma och hejja på Liam i idol, förstås! I helgen ska jag på kent konsert, sjukt taggad. Ja jag vet, går på konserter hela tiden, men de är ju life. Vad har ni för helg planer? PUSS. 
 
Till top