Musikal dags!

Glädje / Permalink / 0
 
Bilden har super proffsiga Ella tagit. 
 
Måste ju göra reklam för våran musikal med namnet En perfekt katastrofhär också ;) Vill ni komma och se måste ni skynda er att skaffa biljetter eftersom att det är fullbokat vissa dagar redan. Boka biljetter gör ni HÄR. Gå gärna in och kolla på facebook evenemanget också HÄR. Vi har satt ner så mycket tid, själ och eftertanke i det här slut projektet så ni kommer inte bli besvikna, jag lovar. Musikalen innehåller både humor som känslosammare stunder. Jag är stolt!! ♥

Guilty pleasures

Glädje, Photo / Permalink / 1
Lisstan hittade jag HÄR. Fyll i ni också!
 
Mat:
Oliver. Speciellt svarta. Har älskat dem sedan jag var pytte liten, vilket jag förstått är ovanligt? Finns det oliver på skol menyn lastar jag ett berg av dem. Men det är ju verkligen något som man hatar eller älskar.. 
 
Sill. Något jag kommit att tycka om på senare dagar. Nu äter jag ju iofs inte fisk längre men då jag gjorde det var sill en stor favorit. Speciellt på julbordet!! Nami. Synd att den här julen blir utan sill, men rätt ska va rätt :)
 
Smörgåsar med jordnötssmör och banan. Men specialare. Veganskt och gott som attan.
 
 
Tv serier:
Bonde söker fru. Lätt en av mina favorit serier som finns. Ibland blir det ju kärlek påriktigt till och med!! Och hatar ju alla program om kärlek annars så förstår inte varför men av någon orsak tilltalar den mig. 
 
Paradise hotel. Vi ser alla på det.. erkänn.. Årets säsong har jag dock inte följt med alls för att jag haft såå mycket annat. Men säsongen med Samir, Jeppe, Aina osv.. Den var mitt liv. Ingen säsong slår den. 
 
Halv åtta hos mig/Sveriges mästerkock. Jag gillar starkt att laga mat, men att se på när andra gör den och blir bedömd är ännu roligare ;) Brukar också kolla på massa matlagsnings videon på youtube, sjukt kul. 
 
 
Musik:
Här tar jag hela 4 punkter bara för att jag lyssnar/lyssnat på musik varje dag hela livet typ.
 
Electric banana band. Ni har väl sett på Trazan och banane?? De är dom. Pelikanen, Maya min piraya, banankontakt.. Deras låtar har fått mig att dansa sen jag var hur liten som helst!
 
Lady Gaga. Otroligt skicklig sångare live. Unikare än någon annan. Hennes kött klänning och outfits mellan typ 2009 och 2012 kan ju vissa ifrågasätta. Men jag står fast i att hon har gjort tidlös musik och ser det som konst. 
 
Skrillex. Ogillar "fest" och DJ musik överlag starkt. Går verkligen inte på weekend festival igen (även fast de varit jäklit roligt). Men skrillex har jag gillat sedan första gången jag hörde hans musik. Återigen, hans sound är unikt och jag älskar det. Kan ju nämna att han producerat en stor del av Justin biebers senaste skiva, så där har vi svaret till Justins nya succe.  
 
Die antwoord. En sydafrikansk duo som till min förfäran ska sluta. Radikala och lite galna är dom, men deras låtar hör till bland de bästa jag hört. Så annorlunda men så otroligt bra. (alla av mina vänner hatar dem typ förutom jag & Emma haha)
 
 
Drycker:
Red bull. Jag vet att det är proppat med massa onyttigheter, men de är ju SÅ GOTT. Utan tvekan godaste drickan som finns. Men försöker hålla det till typ bara när jag behöver extra energi. 
 
Öl. Jag gillar faktiskt öl påriktigt. Koff som corona. Köper sällan något annat själv på baren, biligt och gott!
 
Pumpkin spice latte. En töntig överprissatt säsongs latte på starbucks, men den är så förbannat god. 
 
Jag dricker mer än jag äter, seriöst haha.. Så den här punkten var tusen gånger lättare än mat punkten.
 
 
Butiker:
Sephora. Behöver jag säga mer? Jag ÄLSKAR smink. 
 
Minimani. Vad finns int i minimani ens.. Och deras rabatt på godishyllorna förr var ju så himla bra, men nu har de dessvärre bytt till karkkikatu överallt som är mycket sämre. Rip.
 
Primark. Inte så fina kläder, men så ofattbart billigt. Tyvärr finns det väl inte i norden.. Var dit i Berlin. Köpte ett berg med underkläder och massa bas plagg. Behöver ett primark i mitt liv :(
 
 
Randoms: 
Att putsa mina öron från öronvax. Satisfying..
 
Färga håret. Jag färgar oftast håret typ varannan månad. Nu har min frissa varit i Usa så det har blivit en längre paus, men det bara kliar i fingrarna av att beställa tid. Oslagbart att ha snyggt hår.
 
Fjällen. När jag får åka till fjällen lever jag. Jag gillar fjäll semestrar mer än sol semestrar, ja ni hörde det. Vem gör de ens? Men skogen och naturen står mig så nära hjärtat och ger mig massa energi!! 
 

5.11-Halloween sitz

Glädje / Permalink / 0
 
 
 
 
 
 
Bilder från Halloween som jag inte visat er ännu!! Säger det igen, BÄST kväll. Hade återigen en otroligt kul sitz med treorna♥ och allting löpte på så himla smidigt och bra. Vi i abi kommitten (de flesta av oss) är grymma på att samarbeta! Och japp min mobil kamera är under all kritik haha, men så fick de bli denna gång. 
Till top