Vardags glädje

Glädje / Permalink / 0
 
 
Men titta vem vi stötte på sådär spontant i rewell center idag då, simon från idol ;) Skojja höhö. Klart vi visste fans som vi är. Okej lite skojj igen. Men han var ju en stor idol favvis i höstas! Och finlands svensk, bättre kan de icke bli. Sämre var han inte live, alltså dem falsetts! En sån unik artist som jag hoppas slår igenom stort någongång. Det förtjänar han verkligen. Super kul med lite sånt här i vardagen i hålan Vasa.
Tidigare i höstas skrev jag ett inlägg och var helt golvad av hans uppträdande i kvalet. Och hans cover på bästa Nirvana då, kan påstå att det var bästa jag hört nånsin i idol, och så såg jag honom idag. Galet! Att göra cover på nirvana är ingen barnlek.
 
 
  
Annars så fixar vi för fullt inför pre-abi sitz på lördag. Sitter med i abi kommitteen så det är vi som fixar allt sådant. Tror och hoppas att det blir super! Vi abin är ett så himla fint gäng, så härliga människor. Mycket framtids tankar har jag hunnit med.. Men ett inlägg om det någon annan gång..
 
Idag presenterade vi Berlin resan för föräldrarna. Så himla sorgligt när något så roligt tar slut. Men vilken tur minnen och bilder alltid består♥ Verkligen bästa minnet från min gymnasie tid hittills. Och mycket är de inte kvar nu hörni. 24 dagar till sommarlov, och sedan går de jäkligt snabbt. Spännande!! PUSS. 
Till top