Känns som sommar

Glädje, Photo / Permalink / 0
 
 
Igår firade vi fiina Matilda med mat och efterrätt på strampen! De är ju alltid så himla gott där.. Terass häng där har vi inte fått uppleva ännu så värst mycket men ser framemot sommarens kvällar med ett vin glas. Verkligen bland de bästa som finns om sommarkvällar. Inte var de ju så himla kallt igår kväll ens, 13 grader kl.10.
Älskar Vasa just nu. Såå mycket liv överallt me like. Testade också fazer cafet som öppnat just. Fresh och kul med ännu en ute servering inför sommaren.
 
 
Idag och imorgon är vi leeediga! Yaaas. Behöver få sova ut efter förra helgen och veckan i Tysklands sömn brist. Har seriöst inte återhämtat mig ännu hahha.. Så kul var de i Berlin ;) Under de här dagarna har jag massa öppna planer, tror vi ska ta de lungt men ändå göra massa skoj. Så därför ska jag fixa bort några inlämningar idag innan jag hittar på nånting med Hanna. Har lust med en mys piknik! Så nu ska jag sätta igång med dagen, har inte ens varit ute ännu, men börjar vänja mig med pang vädret redan ju. Okej de gör man aldrig! Känns som sommar. Och jag är så glad. PUSS. 
Till top