Älska dig själv

Glädje, Tankar / Permalink / 1
Blev utmanad av finaste Ronja att räkna upp fem positiva egenskaper med mig själv! Så bra att sprida detta, VARFÖR får man inte skryta lite på sig själv ibland och visa om man har bra självförtroende i vår kultur? Att lyfta upp sig själv visar bara att man lika gärna lyfter upp andra :) Har skrivit ett inlägg om det här. Kolla in om ni inte gjort! Här kommer mina fem goda egenskaper, blev kanske någon mera ;)
 
1. Jag är en god lyssnare. Tycker väldigt mycket om att lyssna på andra, speciellt om de talar om något de brinner för. Att disskutera är ju bäst.
 
2. Tar tag i saker i tid. Jag lämnar ALDRIG en inlämnings uppgift till sista minuten. Och vill jag göra något, då ser jag till att fixa det. Sitter inte och väntar på att någon annan ska komma på samma ide hehe.
 
3. Försöker och tror att jag är lätt att tala med när jag är väldigt social och utåtriktad. 
 
4. Dömer aldrig folk pågrund av hur de ser ut. Det är jag väldigt noga med. Och är väldigt bra på att skita i fördomar, och också säga till om någon talar illa om t.ex. pojkar som sminkar sig. Kom igen, alla måste vara sig själva. Finns inget viktigare! Jag är alltid mig själv till hundra procent. 
 
5. Är alltid ärlig. På gott och ont förstås, men för de mesta är de super bra. Skulle aldrig ljuga! 
 
#1 - - Ronja:

Najs najs Bex! Håller med om det du skrev <3

Svar: Puss Roy <3
Rebecca Wik

Till top