Underbara dagar

Glädje, Photo / Permalink / 0
Alltså VAR ska jag börja? Nej jag kan inte börja nångonstans. Den tidigare veckan har varit såå fullspeckad, så istället får ni några bild collage. 
 
 
 
Har under dagarna mellan provveckans slut och sommarlovets början bland annat legat på stranden, ätit massa glass, firat Ebba♥, åkt båt till en öde ö och stekt sönder aka bränt mig.. Låter inte så illa va? Till och med att bränna mig tycker jag låter bra. För det bevisar ju att jag faktiskt har varit i solen en hel del då jag inte bränner mig lätt. Plus 20 och sol varenda dag, vilken start på sommaren! Men det höll inte längre än så. Nu är det tillbaka till typ dubbelt kallare, men helt okej de så länge det rycker upp sig :) Jag har hopp för sommer 2016 vädret. 
 
Nu ska jag fokusera på bilkortet, studenten och att umgås såå mycket jag kan med mina amigos. Och jobba lite. Och resa lite i Juli. Perfecto, jag ser framemot denna sommar. Hoppas att den ger mig massa fina minnen och krafter till hösten för DÅ är det mycket vet ni. Musikalen och engelska skrivningar direkt på hösten. Sedan är det student läsning för hela slanten. Är taggad på abi året, otroligt. Men också lite ledsen. Men mest taggad. Låt det inte gå så fort.. Fast jag vet ju de kommer göra de. Vips. 
Till top