Tack Stockholm för denna gång

Glädje, Mina resor / Permalink / 0
 
 
 
 
 
 
På Måndag kväll, 4 Juli, såg jag Rihanna för andra gången. Tre år sedan sist är en alldeles för lång tid. Men jag säger er, det var värt väntan. Jag är återigen ganska speechless efter hennes konsert. Vet helt sant inte vilket ord jag ska beskriva henne med. Otrolig är alldeles för lite. Fantastisk räcker inte till. Till och med queen känns för litet. Gud kanske börjar vara ganska nära sanningen.
 
Där står hon som en gud. Så jäkla vacker så de finns inte. Är sig själv till alla procent. Låter bättre än på förra konserten, dansar bättre och är lyckligare. Hon utstrålar lycka och att det hon gör är kul. Jag tror att hon äntligen får göra precis sådan musik hon vill. Anti är hennes favorit album. Önskar att jag hade kunat se henne lite bättre, och inte bara som en myra där på scenen och på de stora skärmarna. Men att bara höra henne, live, och se henne som en myra. Det var det bästa jag varit med om sedan förra konserten. Älskar henne så mycket och kommer gå på varenda konsert i Norden tills jag dör. Det gick över så förbannat snabbt, och jag var typ i en bubbla under hela tiden. Efteråt insåg man hur trött man var. Det är konstigt hurudan energi man får utav musik. 
 
rihanna, riri, and anti world tour-bild
 
Tror inte mitt sällskap där var besvikna heller. Bästa sällskapet verkligen. Emma och jag, trogna fans som vi är såg henne tilsammans igen. Så himla kul!. Vill ni se inlägget jag skrev 2013 kolla här.  
 
 
Sedan hade vi ju ändå två dagar kvar i Stockholm. Jag och Lotta bodde hos Daniela, bästa småkussen min ♥ Vi shoppade, sov alldeles för lite, åt gottis mat, drack sangria, simmade och solade.. Sista kvällen drog vi ut i nattlivet. Och jävlars vad kul vi hade! Slapp in till ett ställe som verkligen inte är det lättaste. Enligt Daniela och hennes kompisar, jag vet ju inget ;) Musiken var enormt bra. Det var typ smockfullt vilket var sjukt kul när alla bara dansade. Alltså när har jag varit ute och bara dansat i typ fem timmar? Aldrig. Så himla kul. Nästa dag reste vi bara hem och det var väl inte roligaste hemresan jag och Lotta varit med om hahha. Men iallafall totally worth it. Nu har jag typ blivit sjuk och känner mest att jag vill ligga i sängen hela dagen. Oj så kul jag haft i två veckor. Tack x1000 till Daniela för gäst vänigheten. Och till Lotta min bae, hur kan vi aldrig bli trött på varandra. 
 
 
 
 
 
 
 
 

I Stockholm träffar man kändisar ute hihi. Kissie ser ni här och på samma ställe såg vi Rebecca&fiona också. Skulle gärna sagt några ord åt dem också för dom är ju coolast!!
Till top