Zayn & sömnbrist

Glädje / Permalink / 0
Har sovit ut ordentligt i helg, mina nätter har varit så skönt långa. Uschh så trött jag var i fredags, varför? Antagligen sömnbrist från förra helgen. Men nue ja back on track, pigg & positiv!
 
Idag Söndag har jag gjort frukost, gött. Äter nämligen frukost endast på helger. Och testat på kladdkaka i en kopp, idén fick jag av Linn. Slängde på lite vegansk vanlijglass och trodde de skulle resultera i himmelriket, men kakan blev för "smetig" och mättande för mig så den åkte i roskis :( Åt mer glass istället, hur gott som helst ju, att den är mjölkfri skulle aldrig märkas.
 
Och just de, Zayn har släppt en singel Som om att någon missat de.. Pillowtalk. Den är bra. Riktigt bra. Så har lyssnat på den bara ungefär 10093929 gånger. Börjar nog tröttna nu, lol. Gör inte som mig! Rihannas album är fortfarande inte på Spotify vilket gör mig smått irriterad när alla hypar över de och jag bara halå, kan nån köpa albumet från Itunes eller? Weell jag får väl vänta nån vecka till. Hoppas de inte går som med Zayns låt. Resten av dagen ska jag nog inte göra mycket, är ledig imorgon vilket ni vet redan. Då bliiire matte övande, hur ska jag orka. En kurs kvar sen är jag fri från monster ämnet. PUSS.
 
 
Vill pointera att Zayn & hans flickvän Gigi Hadid är jobbigt snygga i videon till Pillowtalk. Alltså faktiskt så är de lite skrämmande att två personer som båda ser så otroligt bra ut kan komma att bli ett par. Goals? Nja. Att vara ett it par skulle va väldans jobbigt. Men kolla videon vetja! 
 
zayn malik, gigi hadid, and couple-bild

Hår bara hår

Glädje, Photo / Permalink / 0
Igår besökte jag världens bästa Johanna igen för ett frääsigare hår igen. Den här gången fick de bli lila! Woho, toppen kul och sjukligt nöjd. Så blessed jag känner mig att ha en frisör som jag helt och hållet litar på, vad de än är för crazy ide jag har blir de alltid bra. Experimentera ni också, de ju hår hår bara vanligt hår!
(ser mer lila ut i dagsljus och i effekten jag använde men i stora hela är de sån färg)
 
 
Och tänk er hur många olika looks jag haft genom åren.. Trivs i alla färger lika bra. Älskar hårfärg, förvandlar ett helt utsende på ett svish. Antingen ser man äldre, yngre, coolare ut osv.. 
 
 
Inte ens alla färger jag haft. Vilken är eran favorit? Jag gillar färgen jag har nu bäst. Lite galet får de va just nu. PUSS. 

Magiska tiden

Glädje, Tankar / Permalink / 0
Juli och Augusti nätter. Finland. Två, nästan bara en månad om året. Temperaturen är sådär skönt sval. Du beöver en tunn tröja ibland, men du går barfota och tar flera nattdopp ändå. Det är sådär otroligt vckert. Himmelen skiftar i rosa och orange, men absolut inte i svart. Skratt hörs. Grillar står igång. Sommarstugorna, parkerna, strändera och gatorna är fyllda, även fast klockan är långt in på natten.
 
Det är under den här korta tiden jag aldrig skulle resa bort. Midnattsol nätterna i mitt land ska man ta vara på, till fullo. Under den här magiska tiden vill jag inte vara någon annan stans på jordklotet än i Finland, landet som jag växt upp i. Landet där jag har mina rötter. Och landet där jag alltid kommer höra hemma. Ibland får man stanna upp och förstå att inte klaga, bara tänka på de här nätterna, och hur det endast ser ut såhär längst upp i Norden. Bara tänka och förstå vilken tur jag haft som föddes här, i ett av världens bästa och finaste länder att bo i. 
 Medan vintern kan bita en i nacken och mörket gör en ut tröttad är de bara att vänta och längta efter just, den här, magiska tiden på året. 
 
Till top