Sparkle

Glädje, Makeup / Permalink / 0
 
 
 
 
Stelt leende? Nej inte alls... :,)
Lite glitter har väl aldrig skadat någon? Blev inspirerad av vintern faktiskt. SÅ fin dag! Och ja, man kan bli inspirerad av väder, av precis allt. Gillar ni sminkningen?

Sportislov

Glädje, Photo / Permalink / 0
 
 
Här befann jag och Lotta oss för ett år sedan. Underbara minne!! Även fast jag är otroligt sugen på en resa till fjällen just nu skulle inte dehär vara så illa heller... 
 
Igår kändes det bättre än bäst och skönare än skönast att få sportlov. Jag, becca och wilma cruisade omkring lite och hann få en hel del goda skratt under kvällens gång. Vår humor är lite speciell kan man ju lungt säga hahha! Idag är vädret så fint så jag inte ens finner ord. Gick på en timmes promenad just och skulle lätt ha kunat gå en timme till. Strålande sol, passligt kallt och såndär pulver snö. Och så solen värmde!
Ikväll ska jag bara mysa till mello med kompisar och imorgon drar jag och girlsen till min villa. Perfekt! Även om Sportlovet blir på hemmaplan iår känns de kul ändå. De flesta av mina vänner är också hemma vilket gör de riktigt okej att stanna här. Tar allt som de kommer jesss. PUSS. 

Faddergalan & choklad

Glädje, Musik / Permalink / 0
Oj hörni de har hänt mycket sen vi hördes senast! Första jag ska tala om är FADDERGALAN i Tisdags. Vilken kväll. Ett år sedan jag uppträdde solo för första gången och hur kan något vara så kul. Finns ju inget jag älskar mer än att sjunga och framförallt uppträda ♥ Ettorna imponerade big time! Så proffsiga, talangfulla och trevliga människor, blir så glad! Glädje är vad kvällen bestod av. Jag och Hanna sjöng och spelade Emmylou av en av mina favvisar First aid kit. Laddade upp videon på youtube bara för er skull ;) 
Mobil kvalite men de ju va som hörs som är huvudsaken. Så HIMLA kul!
 

 Kan inte sluta obsessa över Drake och Rihana i Work videon. goals goals, bli tilsammans tack. Har tagit blodprov, spelat volleyboll och skrivit ett matte prov idag. Och köpt godaste chokon jag någonsin satt tänderna i, hur kan något vara så gott. Sött och salt på samma gång. Om jag kommer köpa den igen? OM? Imorgon är de Fredag = helg igen. Jag har inga desto mer spektakulära planer alls. Skönt. Men vill ju gärna på äventyr under lovets gång så de hoppas vi på! PUSS. 
 
Till top