Vem är jag?

Glädje, Photo / Permalink / 0
Vid matbordet?
Tyvärr är mit bordsskick inte så bra. Är nog den som inte uppför sig allra bäst haha.. Och ibland blir jag allt för tagen av ett samtal som är pågång och glömmer att äta. Whoops!
 
På klubben?
Två moods. Den som talar om allt med alla. Seriöst allt från politik till musik stil. Alltså rooligast när man hittar helt random folk som går att bara babbla om allt med. Är inte blyg precis lol. Ibland vill jag bara dansa och inte prata alls, men tyvärr brukar musiken på vasas barer inte vara helt i min smak :))) Så oftast är jag snackaren. 
 
 
På stranden?
Ligger helst på gräset elr klippor. Sand är jobbigt, smutsigt och ofräscht. Kan få värme slag så behöver ta ett dopp med jämna mellanrum. Att simma är nästan ännu bättre enligt mig! Just eftersom att jag tål värme ganska dåligt. Och visst att vara brun är najs, men har inget emot att vara blek heller. Thats when makeup comes in ;)
 
På efterfest?
Med rätt folk är jag absolut på g huur länge som helst. Tröttnar aldrig på att disskutera med sköna människor! Men till slut brukar jag väl nog känna att tröttheten smyger sig på... 
 
 
I klädbutiker?
Den som inte tar så lång tid på sig. Jag vet nämligen exakt vad jag gillar och inte gör. Testar jag något ser jag direkt om jag kommer att använda plagget eller inte. Skönt att de blivit så på senare tid!! Jag har min stil. Älskarr för övrigt att ha nya kläder, men är inte såå förtjust i att faktiskt shoppa haha. Brukar bli ganska tungt.
 
Hemma hos andra?
Hälsar och talar alltid med föräldrar och syskon, jobbigt social som jag är. Om det handlar om sådana jag just lärt känna är jag förstås mer layed back, men är jag hos typ Wilma som jag känt sedan sjuan är det nästan bara att gå in hahha!! 
 
 
I sängen?
Jaa denhär punkten kan man ju tolka som man vill hahha. Men om vi tar det i sovande perspektiv, så somnar jag oftast väldigt snabbt och smärtfritt :) 
 
På flygplan?
Musik i öronen och sover hela resan. Gillar inte att flyga så mycket, är inte rädd men liite klaustrofobisk. Känslan av att inte ha tillräckligt med utrymme kan bli väldigt obehagligt för mig. Och flyg är ju icke så rymliga, så sover hellre bort flygresan.
 
Hemma en chilldag?
Jag CHILLAR. Kollar yt, dokumentärer, söker ny musik, går igenom bilder.. Att läsa intressant fakta gör jag också. Om psykiska störningar och president val i nåra timmar. Typ. Kul! Och går omkring i en stor trjöja, utan byxor. Sånhär dagar blir det dock inte alls ofta för mig, alltså att det är så en hel dag. Men typ varenda kväll under skol vardagarna ser ut så, om jag inte har läxor. Vilket jag alltid har. Så älskar verkligen att chilla. Jag är en person som helt enkelt inte blir rastlös! 
 
 
I ett förhållande?
Nu talar jag också om skedet då man "har på g" eftersom jag inte haft nåt riktigt långt förhållande. Inte svartsjuk. Faktiskt inte alls nästan. Inte "svår" av mig, alltså jag är lätt att lära känna och ger typ allt en chans. Men är jätte svår flörtad. Blir typ aldrig smickrad om nån försöker flörta, mest störd. Och så är humor en viktig sak, jag dras till människor som är roliga! och spontana. Jag är mer spontan i kärlek än annars, mycke mer. Kan vara en dålig sak haha. 
 
På morgonen/kvällar?
På morgonen är jag död. HATAR att stiga upp. Att stiga upp före 10 med flit would never happen. På kvällen är jag oftast mycket piggare! Men på natten brukar jag bli trött. Är ingen nattuggla heller. Gillar att sova :))
 
 
Och lisstan snodde jag av bruden här på bilden, tack  Ronja ;)♥ 
Till top