Pågång

Glädje, Musik / Permalink / 0
Ja skolan är igång. Är inte sådär jätte taggad kan jag ju erkänna, på skolarbete. Var nog mer skol trött än jag trodde. Men viilken tur då att ända skrivningarna jag har i höst är engelska, som nog är relativt lätt. Kan inte riktigt öva på de. Eller jag vet inte hur. Att sköta prepp kursen är bra nog tycker jag. De är så svårt att emellan allt annat skolarbete, läxor osv pränta in student läsning, så är glad att jag inte tog vatten över huvudet och skrev hissa nu ändå. Skulle bara ha stressat ihjäl mig. Får se hur det går. Inte kretsar hela ens liv runt student skrivningar och prestationer. 
 
Imorgon kör jag upp. Hoppas jag äntligen får mitt körkort. Friiihet!! Annars har min månad som 18 inte varit jätte annorlunda. Bara mindre komplicerad. Ja jag har varit 18 i ganska exakt så länge, fyy så tiden går. På onsdag åker vi till klippan för musikal planerande, bästa. Vad mysigt med läger liv. Och på helgen ska jag fira vänner. Fullt program, men det är bara bra! PUSS.
 
Ps. På fredag släpps andra säsongen av narcos. Minns ni att jag talat om den serien? Grymt taggad. Så för er andra narcos fans kan ni ju boka in fredagen ;)
Har ni låt torka har ni mina favvisar atm. 
 
 
  
 
Till top