10 positiva med skolan

Glädje, Tankar / Permalink / 0
1. Vännerna. Såklart. Att få säga ses imorgon åt alla ens vänner är så himla skönt. Alla är lixom samlade automatiskt ♥
 
2. Maten. Behöver inte säga mer, för skolmaten jag får är bättre än viss restaurang mat. FOR FREEE
 
3. Musikalen. TÄNK att få göra en musikal. Det hade jag aldrig trott. Ska bli ett minne för livet.
 
4. Att vara med i abi kommitten. Vi kommer ordna så mycket kul för abin iår! Mycket jobb, men mycket kul ;)
 
5. Resan efter student skrivningarna. Destinationen är ännu oklar, men att jag kommer ha en galen resa med mina bästa vänner, det vet jag. 
.
6. Att ha rutiner. Jag gillar ju rutiner jätte mycket. Att bara glida omkring dag för dag är inte min melodi för länge.
 
7. Helgerna. Under sommaren är ju alla dagar precis lika värda. Om man inte jobbar mån-fre hela sommaren förstås. Det har jag inte gjort iallafall. Fredags fillisen är ju oslagbaar. Och att alltid hitta på de lilla extra varje Lördag.
 
8. Höst. Skola innebär alltid den årstiden. Och jag älskar höst. Så har det blivit nu! Kläderna, mys stämningen och skogs promenader. Wiihh.
 
9. All musik. På något sätt släpps all bra musik på hösten/vintern. Alltså under skol tiden. Just nu väntar jag starrrkt på Zara Larssons album. Fasikens spännande. 
 
10. Studenten. Läsandet ser jag såklart inte fram emot, men den känslan när allt kommer vara över.. daaamn. Sjuk. Tur så har jag några månader kvar innan jag börjar läsa på de mest krävande ämnen. I höst skriver jag endast engelska, och det har jag ganska långt på klart! Ska satsa allt jag kan på det här. Nu gäller det att följa med i skol bänken. Men på samma gång ha så himla kul.
 
Nu kör vi abi17. 
 
1/80 s, f/5, 50 mm
Till top