Sommar cravings

Glädje, Minnen, Photo / Permalink / 0
 
 
 
 
 
 
Idag blir underbaraste Malin 18♥↑
 
I tre dagar har det regnat (inget konstigt i April), haglat (ganska konstigt i April) men faktiskt också snöat minsann!! En riktigt härlig snö storm så här några dagar före 1 Maj. Vasa ♥ Nej nu bestämde jag mig för att sluta sura för imorgon ska vädret vara bra igen och de ser även ut att hålla i sig tills vappen. Perfekt. Hoppas på att snö ovädren håller sig långt borta, typ där vid antarktis heela sommaren.
Äeee borde inte låta vädret påverka mitt humör så mycket, men har ägnat dessa snöiga dagar åt skol arbete så de passar ju bra att jag har de över efter imorgon. Pusst!
 
Därav sommar bilderna. Fick jag er att längta också? Jag tänkte väl de. Men hörni längtar man efter något går dagarna i ett hujjj. Idag testade jag och Alexandra en matcha latte på raawka. Alltså jag älskar raawka, verkligen. Men just deras matcha latte var nog inte nåt i vår smak, jag som tänkte börja laga sån själv pågrund av att de funkar lite som kaffe men håller i sig längre och är nyttigare. Men njäe, allt nyttigt är faktiskt inte GOTT. Sadly. PUSS. 
Till top