Smoothie på en tråkig dag

Glädje / Permalink / 0
Idag slängde jag ihop ett heelt nytt mellanmål. Therese Lindgren brukar alltid göra smoothie med två bananer, några dadlar, en matsked jordnöts smör och soya mjölk. Så klart jag testade jag med. 
Jag kommer absolut göra den här igen om jag är sugen på något sött och mättande. 
 
 
Overall så har den här Måndagen inte alls varit bra. Vaknade av att de snöade och var allmänt grått och så fick jag mens i skolan, klart att jag skulle ha mina NYA VITA trosor idag jaadå vetni. Kände mig allmänt humörsvängig och trött som farao. Men men hem klarade jag mig och här har jag bara legat i sängen och kollat ikapp youtube tills nu kl. halv åtta. Guldvärt! Resten av veckan har jag ganska mycke skolarbete att dra mig igenom så ska försöka så gott jag orkar fast min motivation ligger på - 10000000 så här nära sommarlovet. Om de blir nåt SOMMAR lov, snarare vinter lov? Om inte vädret slutar jäklas. 
 
OKEJ nåt positivt kan du klämma fram idag bex? De är vappen i helg och en av mina bästa friendos since forever Wilma ska ha lite födis firande tsm med en annan av mina fina vänner Malin i form av brunch och sedan har de hyrt en bar mot kvällen. Vi underåriga kommer nog lösa vappen firandet på något sätt, men de ska verkligen bli så kul att umgås med massa saknade människor igen på Lördag.
Har ni en jobbig vecka? Isåfall hoppas jag ni har fina helg planer att se fram emot också, kämpa! PUSS.
Till top