Last day in Berlin

Glädje, Mina resor / Permalink / 0
Sista dagen var verkligen en kanon dag, kan nästan påstå den var den allra bästa! 
Vi satte oss på tåget igen tilsammans med vår tidigare guide, Lewis. Update han hette Lewis med hans namn uttalades Louie därav my bad i stavningen av hans namn hahha. Han hade inte ett flick namn. När vi kom fram var det med massa andra studenter, för vi kom fram till Potsdam. Ett område fullt med slott och enorma trädgårdar. Där finns ett universitet. Ja ni kommer tappa hakan. 
 
 
 
Det här huset, SLOTTET, är ett universitet. Och i det här området kan man studera. Alltså vilken DRÖM va? Så otroligt fint område. Så bra studierna skulle gå här.. Plz let me study here. Är de månne svårt att slippa in :;) hahha nej men sjukt najs. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vädret var verkligen helt perfekt. Så perfekt att jag brände näsan och kinderna haha... 
 
 
Vi åkte buss vidare till slott cecilienhof som jag inte har någon bild på tyvärr! Men detta hus som var i samma område är inte så långt ifrån... Och alla andra hus på den här gatan.. Utsikt mot havet och världens finaste område med slott och parker osv. Miljonär ska man vara, men jag gissar de har det helt okej. Och inte lämnar huset så värst ofta.. 
 
 
 
Alltså körsbärsblommor. Finns inget finare! Vilken vår fiilis jag hade.
 
 
Efter vi var klara vid slotten gick vi in i den lilla butiksgatan i Potsdam. Åt glass och sånt mys. Fanny och Wilma ser inte så nöjda ut på bilden men nöjda var vi allt ändå ;)
 
 
På kvällen åkte vi till mitt favorit område av alla de vi var till. Kottbusser tor hette u-bahn stationen. Vilken mutlikulturalitet! Lite mer tufft område med drogare om nätterna, fast jag tyckte de var så mysigt. Massa olika människor, en flod som rann igenom området och så många mysiga cafen! I fell in love. Vi åt på ett turkiskt ställe som hade massa vege alternativ och mys stämning deluxe! Toppen bra. 
 
 
 
Eftersom att det var sista kvällen ville vi satsa och hitta någon riktigt bra bar, så vi drog till en bar som hette monki bar. Verkligen fancy ställe men gud.. LÄTT finaste baren jag varit på. Okej är ju inte ens 18, whoops men iallafall. Tvivlar på att Finland har såna här barer.. Vi åkte upp med hiss och man såg ut över en djurpark och skyskrapor. Stora fönster och såå mysig inredning. Passlig musik för små pratande över en drink. Dyra priser men såå värt det. Verkligen ett perfekt slut på resan. 
 
 
 
Vill tacka de här girlsen och allihopa för en av de bästa veckorna i mitt 17 åriga liv. Så glad att jag fick vara med om Berlin på det här sättet! Och de var en stad jag satt till som alternativ att åka på utbyte till. Riktigt härligt, rent och trevligt. Jag vill till en storstad och ha möjligheter! Nu väntar jag bara på nästa resa.. ;)
Till top