Babbel

Glädje / Permalink / 1
Sooooo goddammmn cjuuut!! (de är ett par i mitt huvud ♥)
 
JAA så var tre av sex prov skrivna, alla språk. Hälften är över. Har inte upplevt provveckan som nån speciellt jobbig så de ju iallafall skoj! Åt pizza idag, gud tänk er. Jag drömde om pizza när jag kom hem, literally drömde. Och så kommer pappa hem med en rykande pizza alltså jag dog ju!! Kollade också in stadium som öppnade idag här i little vasa, testade ett par timberlands.. ack så snygga. Men får vänta några veckor till ;) Imorgon skriver jag matte så har övat heeeeeela frikkin dagen, dock kan de ändå gå åt skogen. Orkar inte stressa över matten längre så de går som de vill! Mina fredasplaner är idolmys, maassa godis med bästisarna. OCH en läsfri dag cuz I need one. Kan de bli mycket bättre?? PUSS.

Denimvibes

Fashion, Glädje, Makeup / Permalink / 1
Jackan är från loppis, topp (egentligen klänning) från bikbokk && jeans från topshop.
 
 
 
 
 
Provveckan ee igång! Så jag gör inte så mycket annat om dagarna än läser & äter hihi. Men kinda cozy eftersom vädret är riiiiktigt mysigt. Och jag vet, mina ögonbryn e fruktansvärda. MEN väntar på sephora och copenhagen, då ska jag banne mig hitta nån bra produkt, behöver steppa upp brynen ett steg. Vill ha dom myyycket mörkare och större. Men nu ska jag kolla lite makeuptutorials, dricka upp min smoothie & läsa på matte. Och bara förälska mig ännu mer i att hössten hittat hit! PUSS.

EXITED

Glädje, Musik / Permalink / 0
 
ALLTSÅ SIMON I ÅRETS IDOL. Vad ska man säga? Jag har aldrig sett ett bättre framträdande i KVALET, de inte äns fredagsfinalerna ännu och han är typ bättre än vad nån som vunnit varit. Alltså jag kommer sitta bänkad varjenda fredag iår, han måste vinna. Skulle reagerat likadant som juryn alltså ahhhaha! Sjukt kul att idol faktiskt är såpass bra iår, de är måånga andra super duktiga med. Ett toppen år!
Till top