Fake äppelpaj

Glädje, Photo / Permalink / 0
 
Alltså seriöst VÄRLDENS GODASTE mellanmål/frukost whateevr. Alpro soya youghurten ska helst vara i vanlij smak, och jag lovar det känns som att du äter äppelpaj med vanlijsås. Nyttigt är de ju också. Try it outt!

Onsdags musik

Glädje, Musik, Photo / Permalink / 1
 
 
 
Men Halåå, kan jag bara få åka tillbaks till favoritstaden nu? 
Amy Winehouse och Nirvana är det jag lyssnat på i veckan. För övrigt tycker jag att uppträdandet på filmen är hennes bästa framträdande, och tro mig har typ sett alla. Alltså jag bara älskar att hitta ny musik, alltså även fast den inte är nysläppt men lixom ny för mig. Nirvana är ju inget nytt band precis, ett legendariskt sådant som alla hört om mera. Men har aldrig riktigt lyssnat på dom, förutom nu. Woow vad grunge är najs musikstil! Jaja, kort sagt så är jag glad att jag breddar min musik, just nu lyssnar jag ju på i princip ALLT..
 
Idag fikade jag med Ronja & Wilma och de slog mig då ronja skrev som text under sin instagram bild; tänk att jag stått ut med dehär sedan förskolan, att vi faktist varit kompisar så länge. Speciellt jag med Ronja, eftersom jag lärde känna wilma bra senare. Faktist ända kompisarna jag ännu umgås med sedan lågstadiet. Så himla kul att jag till och med kommit närmare båda två med tiden ♥ "barndoms" vänner är så bra.
 
Dehär med mörkret känns lite bättre i och med halloween i helgen, skojj!! Vad har ni för planer? PUSS.

En Måndag

Glädje / Permalink / 0
HALLOJJ. Tänkte bara kika in hit och tala om hur min dag såg ut. Klockan hade tydligen ställt om sig, så att vi borde vara piggare på morgonen och tröttare på kvällen. Men jag känner mig TOTALT tvärtom. Eller visst är de så de borde vara? Att den har ställts tillbaka en timme? Ja jag har inte koll. Men nu är jag super pigg iallafall och imorse var de ett rent (insätt valfritt svärord) att stiga upp som vareeenda morgon. 
 
rihanna, smile, and riri image
 
I skolan hade jag ändå två timmar hål, så då flyter dagen på lite smidigare. Åkte hem halv fyra, gorde bästa mellanmålet. Alltså BÄSTA, jag kan visa er imorgon. Och försökte läsa på tyska. Fick hem min äldstesdans klänning som jag beställt igen i en mindre storlek, fast den är ännu lite för lång SHORT PEOPLE U HEAR ME (ja storlek 34 är för lång.....) även fast jag har klackar på mig. 1.59 cent lång kan va knepigt. Men den är så himlans fin och sitter jätte bra annars så de får va den, mamma får sy upp den. Så skönt att ha det ur världen redan! Har också lyssnat på massa typ 60, 70-tals rock musik. Like whaaattt, jag som aldrig lyssnar på "gammal" musik. Men ibland undrar man ju vart alla instrument tagit vägen!!
Nu ska jag dricka chai latte, PUSS. 
 
rihanna, riri, and smile image
 
Och så några random bilder på min förebild i livet!
 
Till top