crazy

Glädje, Photo, Vänner / Permalink / 0
 
 
Två slarviga mobilbilder från igår kväll.
 
Hade en bra början på sommaren! Underbart att få vara så fri, kan nästan inte förstå de! Testade på grillen smith's med Becca & Wilma och passade på att tala om gårdagens händelser. En bra ställe som jag gärna besöker igen, sjukt mycket mat för ett så billigt pris. Ikväll ska jag säkert ut, precis som jag kommer vara hela sommaren. Så ni vet att min uppdatering kan vara lite si och så ibland, speciellt i Juli. Men ska försöka mitt allra bästa med att uppdatera! Och nu i Juni kommer jag nog göra massa special inlägg då jag har gott om tid på dagen. Puss♥

S O M M A R

Glädje, Photo, Vänner / Permalink / 0
Min UNDERBARA musik klass. Bara två år kvar nu och mindre än de till musikalen. Exited!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter den två timmars långa studentdimissionen var vi äntligen FRIA! Nu har vi det välförtjänta sommarlovet framför oss. Dehär året har varit helt sjukt kul, så kan inte vänta på hur amazing resten av gymnasiet kommer vara. Har så otroliga människor omringade runt mig i skolan, som ni såg är alla sjukt snygga likaså, blessed! De är de som får mig att faktiskt se framemot att åka till skolan, för de gör jag. Tänk att nu har vi alla bara två ynka år kvar, och vi kommer klara det. Fast jag ibland bara vill ge upp och typ skita i allt lönar det sig i slutändan, och man kan alltid tänka, jag är inte ensam hihi.
  
Tog en liten matbit på det med Wilma efteråt. Och gott var de eftersom jag inte hunnit äta något mellan 10 & tre!!
 
 
 Ikväll ska jag fira in sommaren med alla mina vänner. Är sååå taggad och övertygad om att sommaren blir den bästa. Can't wait! Såå hoppas alla som tagit studenten eller gått ut högstadiet, ja precis alla har en toppen kväll. Vädret är ju också på topp, varmaste dagen hittills. Let's goo summer 2015!!
Till top