SNÖ?

Glädje / Permalink / 0
 
Ungefär så som bildens väder är ser det ut här nu? Imorgon har vi 1 April här i Vasa och det är snöslask. Usch. KAN DE INTE BARA BLI SOMMAR ELLER ÄNS SOL en längre period än några veckor. Om de ser ut såhär i Maj blir jag lessen!! NEJ, nu får vädret skärpa sig. 
 
Skrev ett psykologi prov idag som faktiskt gick riktigt bra! Hade läst sjukt mycket eftersom psykologi intresserar mig jätte mycke. Imorgon skriver jag äntligen sista provet som inte kommer gå så jätte bra, men whatevs, tar om det isåfall för nu behöver jag bara påsklov. Lov efter lov efter lov! Och ändå klagar vi. De var just sportlov? Är förvirrad över allting idag för känner bara hur sjukt snabbt tiden går helatiden. Försöker ta vara på alla dagar så bra jag kan men de senaste dagarna har bara gått ut på läsande och youtube, nästan. Så skönt att slippa det efter imorgon och kuna göra nånting haha! 
Ni som också har provvecka kämpa till slutet guys! ♥

Bitch better have my money

Glädje, Photo, Tankar / Permalink / 0
ALLTSÅ ITS INSAAANE! Riri har nu släppt sin andra officiella låt från R8 på itunes. BBHMM. Otrolig. Orkar inte vänta på albumet!! 
 
Skrev ett tyska prov idag som gick lika dåligt som jag också hade förväntat mig, who am I trying to foool, ska se ifall jag orkar läsa tyska längre, beror nu bara på resultatet. Skulle vara bra att orka kämpa me de ännu men lite jobbigt att ha de i varenda period..... 
Fick smaska på sushi fredagen till ära också så nu känns det bra att starta helgen. Ikväll ska jag på party till Hanna och är super taggad på nått kul, hoppas på att få se många saknade ansikten ikväll!
Hör antagligen av mig imorgon då ni kanske får lite smink inlägg ifall jag hinner ♥
 
Till top