Alltså ni är för gulliga!!

Glädje, Photo, Tankar / Permalink / 1
I am back!! Vill börja med att säga hur sjukt fina ni är som besökt min blogg varje dag så flitigt fast det stått helt tomt här i en vecka? Gud va glad ja blir och puss på er! ♥
 
Vill ge en kram åt min vackra vän Ronja som förlorade en väldigt viktig person för några dagar sen. Läs hennes blogginlägg här det är det näst senaste, som berörde mig jätte mycket. Styrkekramar vännen min ♥ 
 
Igår på dagen landade vi i Vasa och hade inte precis längtat hem de minsta. Förutom att jag saknat alla människor såklart! Igår fick jag se Kricke igen äntligen så de var super skönt! Idag ska jag träffa Wilma och Nicke åtminstone och de ska bli så skönt att se allihop igen. Imorgon blir det hoppeligen festilgeheter för ingen mindre än hanna aka banana fyller 17. Men nu ska jag snart iväg till stan, ni ska få bilder från resan så fort jag hinner göra inläggen klara. Många kramar!

Let's go to Spain

Glädje, Tankar, Vänner / Permalink / 0
Nja inte riktigt till Spanien men det var kort att skriva! Imorgon efter skolan åker vi äntligen iväg till playa de amadores. Hotellet har jag bott på förut när jag var bra mycket yngre så kommer säkert få massa flashbacks, men minns iallafall att de var ett jätte fräsht & bra hotell! Med mig kommer också bästa Lotta då och vi kommer verkligen ha en såå great time! Har inte äns hunnit se framemot denhär resan något extra eftersom tiden gått så himla SNABBT? Men imorgon..
 
Har inte hunnit förbereda några tidsinställda inlägg alls eftersom de ska fixas med tusentals saker nu inför sommarlovet. Sommarjobb, kurser för nästa år osv, men deppa inte för det. Ska ta med kameran och har verkligen lovat mig själv att fota MYCKET. Ska ta med kameran överallt och fota. Punkt. Ska inte använda min mobil kamera mycket alls har jag faktiskt lovat. Så ni kommer få en maaassa bilder då vi kommer hem. Lovar :) Men ja mer än så har jag väl inte att säga..
Än att jag hoppas ni får ett såå bra sportlov var ni än kommer befinna er! Så ses vi om en vecka. PUSS ♥
 
Till top