29.8

Glädje, Photo, Vänner / Permalink / 0
 
 
 
 
 
 
Hade en toppen fin kräftskiva & villaavslutning bakom mig. Huur underbara hus finns inte i solf.. Skulle dö för att bo där då jag är vuxen!! Karolinas hus var sååå sjukt mysigt, stort och fint. Tusen grattiskramar och tack för festen åt födisflickorna Karro och Ronja igen♥♥ Hade de prima!

Kräftskiva!

Glädje, Photo, Tankar / Permalink / 0
Alltså denhär veckan har jag faktiskt inte gjort något speciellt, men veckorna ser relativt likadana ut. Skolan tar såpass mycket tid och ENERGI. Dagarna dethär året är mycket längre och timmarna/läxorna svårare. Att ta sig igenom tvåan brukar vara de tyngsta. Men studiemotivationen är bra, så de är lungt. Men menar bara att bloggen är lite bortprioriterad ibland! 
 
Jag har iallafall besökt stan och köpte en undebar höst tröja i såå fin röd färg. Är ovanligt taggad på att shoppa höstkläder. sparar sparar och sparar till Kööpenhaamn. Vilket himmelrike min garderob & smink låda kommer vara i  höst. Har nämligen rensat ut halva klädutbudet jag har för att sälja på loppis. Så när jag får de fixat kommer jag meddela er direkt. Massa kläder jag använt kanske en gång kommer finnas där! 
 
Ikväll ska jag till solf på kräftskiva, ska bli sååå kul. Älskar skaldjur, alltså kräftor verkligen. Äter inte fisk men verkligen skaldjur! Karolina & Ronja firas på samma gång, så de kommer vara ett fint gäng samlat. 
Hoppas ni får en perfekt villaavslutning♥
 
 
 
 
Villaavslutning för två år sen, då jag fotade i massor haha... men tar med kameran iår också!
Till top