VAPPEN

Glädje, Photo, Tankar, Vänner / Permalink / 0
 
 
Här har ni lite bilder från veckan! Körde på lila läppar i lördags, vaa tycks? Jag själv gillade de verkligen så ska införskaffa mig en lila läppenna så snabbt jag har pengar!
 
Nu sitter jag här och väntar på Wilma som borde dyka upp närsomhelst. Idag har jag ätit fetto mat och fixat ärenden på stan (som varje dag?) Imorgon är det vappen! Och om jag ska till hoviska? Tveksamt, väldigt tveksamt. Skulle verkligen inte orka trängas där ännu ett år. Men vi har kanske en plan som är smått osäker ännu men något har vi iallafall pågång. Kommer iallafall ha sjukt kul vad jag än gör, har alltid kul på vappen. Början på sommaren ser jag de nästan som!
 
1 Maj har vi bokat bord till fransmanni med mina flickor, så de blir toppen. Vi hörs antagligen inte förrän på Fredag så jag hoppas ni har en sjukt bra vappen var ni än befinner er. Om de nu är vid hoviska hoppas jag ni inte fryser ihjäl som jag gjort varenda år, har dock alltid haft skit kul där. Nu ska jag sluta babbla skit, hejdå♥

Finlands stolthet återigen

Cheerleading, Glädje / Permalink / 0
 
Finland tog hem TRE BRONS i Cheerleading VM i Florida dehär året. Både i coed (de ni ser här uppe, pojkar och flickor) all girl (bara flickor) och i cheer dans. HOW AWESOME? Dehär är bästa resultaten vi någonsin fått! Är såå stolt fast jag inte längre själv tränar, över cheerleadingen i Finland. Folket här borde verkligen fatta att dehär är något vårt land borde uppmärksammas så SJUKT mycket mer för!! Vi äger ju på cheerleading och sporten går framåt helatiden.
 
Saknar det för varje dag som går.. men inte kan man ju nånting åt att tiden inte räcker till längre. Fast ifall dygnet skulle få några mer timmar skulle jag alla dagar i veckan börja igen. Kommer alltid ha en stor plats i hjärtat för denhär sporten och den kommer alltid vara min favorit. SÅ mycket glädje♥ 
 
Från camp with gorillaz i Februari 2014. Sååå underbar upplevelse att få ha laget ni såg som tog brons som tränare i en helg!

Inte länge kvar!

Glädje, Tankar / Permalink / 0
Helgen bjöd på bra väder så jag och kricke åkte iväg till hans villa och hade de så mysit såå! I lördags var jag bara ut och körde och via en fest och kolla läget. Inget speciellt! 
 
 
Har annars faktiskt ingen extra tid till bloggning.. Så ni kan inte förvänta er jätte mycket bloggning nu.. Men iallafall är vi snart inne i MAJ??!!! Okej wait. Wait a minute. Jag har snart sommarlov. Och om de syns? JA! Vädret har slagit om från minus grader till strålande sol, blå himmel och varma vindar. Vinter jackan är bortsatt för länge sedan. Äntligen har Vasa börjat vakna till liv påriktigt! Ute serveringarna kryllar av folk och gatorna likaså. Och jag har dragit på mig en förkylning som varenda vår. Allt är som de ska vara med andra ord. Har suttit där ute och njutit flera gånger redan med fint sällskap. Ser så mycket framemot vad Maj har att erbjuda. Tror de blir en bäst månad! 
 
 
I helgen har jag massa planer, blandannat, 1 Maj, vappen, och födisfest. Men helgen får ni ju höra om här sedan. Annars ska ni försöka klä er ganska varmt ännu så ni inte också blir förkylda som jag.. PUSS!
Till top