Lilla jul

Glädje, Photo / Permalink / 0
 
 
Idag firar vi lillajul här i Finland! Gick omkring på stan med Lotta,wilma och hanna och kollade in julöppningen. Brukar alltid åka in till stan då men har lite små panik över alla julklappar som måste hittas. Men de är ju långt kvar till julafton och jag är alltid i sista minuten so.. Nu ska jag till Becca med mina älskade flickor och fira lillajul. Blir en riktigt skön och kul kväll tror jag. Hoppas ni får de fint ikväll ♥

December snart

Glädje, Photo / Permalink / 0
HEJ PÅ ER. Har verkligen världens skönaste period nu. Musik, studioteknik och spel i samma period. Kommer bara ha tre prov att skriva i nästa provvecka, soooo awesome! Period två som jag nu lämnat bakom mig var verkligen ett helv*te må jag säga. Men nu blickar vi framåt mot jul&nyår och ljusare tider. I helg firar vi lillajul och på söndag är det redan 1 December! Inte många dagar kvar till JULLOV!! Men före det ska vi hinna med massa kul och mysigt inför julen. Bara snön skulle falla ner skulle alla bitar falla på plats. 
 
Fikade en stund med Jennie,lotta & wilma fredagen till ära och planerna inför imorgon är ännu lite oklara. På dagen ska vi nog på julöppning i stan och kvällen blir det antagligen lillajul mys nog. Fest lusten är som bortblåst litegrann för min del haha, måste ha med julen att göra. Men vi får se ifall det ändå blir till fest tillslut, den som lever får se.. Och sedan fick jag höra en glädje nyhet på radion. Rihanna kommer ha en turne nästa år i samband med nya skivan och har redan fått sällskap av Alexandra. Iiiik även fast jag inte vet turne datum ännu känner jag bara hur himla bra nästa år kommer bli då jag får se min ängel igen. SO HAPPY!
 
 
Ikväll ska jag umgås med Wilma och säkert andra mot senare timmar. Hoppas ni mår lika bra♥
 
 
 
Några pics från förra December
Till top