Bra planer och dåligt väder

Glädje, Photo / Permalink / 0
Vet nog inte vart förra veckans väder har försvunnit. Det har regnat och varit högst 15 grader. Förra veckan var det i princip soligt hela tiden och ifall det inte var soligt ändå ungefär plus 25 i skuggan. Sommar väder på hög nivå och den värmen chockade oss alla så jag själv klagade ju nog lite på hur himla varmt det var. Bara för att jag inte hunnit vänja mig! Men nu klagar jag bara ännu mer haha.. Välkommen till Finland säger jag bara. Sämre klimat får man leta efter länge :D 
 
Men nog är jag glad för det! Imorgon efter att vi slutat stannar vi och tar bilder och jag själv kommer säkert gråta en skvätt. Efter det kommer vi fara ut och äta med flickorna once again ;) Bara för att det är sista gången vi är tilsammans under samma tak! Mot kvällen är planerna ännu inte helt klara men ifall det blir som jag tror är inte hoviska dit vi far. Kallt och regnigt har vädret lovat och då är jag helst inte ute och fryser ihjäl på hoviska. Så hoppas på att alternativet vi har blir av. Mer om det får ni antagligen höra på söndag för imorgon blir det ingen bloggning. Puss på er!

Mina tre år i högstadiet

Glädje, Photo, Tankar, Vänner / Permalink / 0
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Där hade ni en bildbomb med bilder på mig och mina vänner från året. Kan nog inte beskriva med ord hur mycket alla betyder för mig. Under dehär tre åren har jag lärt känna människor som kommer bli vänner för livet. Kan inte förstå att jag klarat mig utan dehär personerna ända tills för bara tre år sedan. Jag minns ännu första dagen i sjuan. Klart det var väldigt länge sedan men jag minns. Jag var såå förväntansfull över att lära känna alla, både flickor och pojkar.
 
Hela sjuan gick i princip ut på att lära känna alla och hitta sig själv. Både i klassen och utanför! Tycker sjuan var bra faktiskt. Inget extra drama som gjorde det jobbigt. Men det var inte heller på det sättet något speciellt kul som hände.
 
Åttan var nog ett väldigt händelserikt år. Det var både bråk (dock var jag själv inte den alla var sura på) men också otroligt minnesvärda och roliga stunder med vårat flickgäng! Det gänget skapades ungefär på åttan någongång. Kommer nog aldrig glömma många av våra tjejkvällar. Som när vi kidnappade Ronja och Emma på deras födelsedagar, eller när vi såg taken ettan hos Filippa eller förfesten före vårt första åminne.. Kan fortsätta läänge. Det poppar bara upp sjukt roliga saker som vi gjort vi flickor. Det är nog sjukt hur bra vi alla kom och kommer överens. Jag älskar alla SÅHÄR mycket! 
 
När vi började nian förändrades faktiskt ganska mycket. Vissa började fara på fester och fara ut mera då man fick mopeden. Jag var en av dom. Det blev inte mera av att vi fixade tjejkvällar och träffades alla flickor mer mycket alls. Klart vi har sagt att vi ska träffas alla men på nian blev det svårare. Man fick lixom sitt eget. Jag själv började vara ute mera och festa och träffa ännu mer nytt folk, och då är det svårt att träffas med flickorna jätte ofta. Jag blev bättre vän med måånga pojkar i nian också. Idag har jag några riktigt bra pojk kompisar som jag också är jätte glad att jag har lärt känna. Men de gånger vi flickor setts bara vi nu på nian har verkligen varit super roliga. Vi passar fortfarande lika bra ihop alla och det kommer vi alltid göra.
 
Ser absolut framemot allt kul som vi kommer göra i sommar, som tur har vi ännu den och imorgon kvar! Men javet ju att vi inte kommer träffas allihop ofta alls när vi börjar gymnasiet. Då kommer alla träffa nya vänner igen, vissa kommer hållas kvar och det kommer komma nya till. Men så är livet. Vissa vänner vet jag att kommer hållas nära mig men vissa kommer glida ifrån mig. När jag tänker på det nu så känns det ju jätte hemskt och konstigt men jag vet att det blir lika bra som dehär tre åren. Ibland måste man ta steg vidare i livet och dehär är ett av alla stora steg jag kommer ta. Steget när jag går ut grunskolan. Imorgon går jag ut ur borgaregatans skola med tre PERFEKTA år bakom mig. Kunde inte ha önskat mig en bättre årskurs än den vi har. Vi nior är bäst och jag älskar alla!! 
 
Till top