Ska sluta åka taxi utan skyltar

Glädje, Musik / Permalink / 0
Så otroligt sjukt amazing låt! Bara älskar älskar denna ♥
 
Gårdags kvällen var bra! Inget sådär extra men inget dåligt heller, så kul :) Drog mig upp till att träna mina bebisar i Tin klockan tolv. Det är verkligen så kul att träna dom, såå gulliga. Körde hem Axu och sedan hem själv. Skulle egentligen haft träning nu men hoppar över den pågrund av min armbåge som ännu är helt blå. Motivationen har börjar svika mig igen nu och är verkligen osäker på ifall jag kommer orka gå hela året ut.. Men det får vi se.
 
Har bara slöat, lyssnat på musik och kollat youtube klipp sedan jag kom hem från Tin träningarna. Har kollat rätt mycket youtube på senaste tiden, istället för att kolla serier alltså. Det finns så himla mycket kul att kolla på. En youtubare som jag faktiskt hittade idag fastnade jag verkligen för. Ni har säkert hört om henne men Zoella heter hennes kanal. Så himla gullig och inspirerande. Ett klipp där hon fixar till några riktigt fina frisyrer hittar ni HÄR  . Nu ska jag kolla lite top model sverige istället ;) 

Caramel vs rasberry

Glädje, Photo / Permalink / 0
 
Idag tyckte jag det var dags att testa den andra nya ben & jerry sorten! Jag tyckte inte alls mycket om den till höger, hallon glass med chokladbitarna i. Kommer nog inte köpa den igen. Men den till vänster som jag sitter och mumsar jusst nu var betydligt godare! Man känner frozen yogurt smaken och så är det massa god toffe sås emellan. Rekomenderar er att köpa den till vänster! ;) 

Yesterday

Glädje, Tankar / Permalink / 0
Tjabbaa! Igår var en super duper dag. Vädret var, precis som det varit hela veckan soligt och varmt. Efter skolan körde jag med Emma och Essi in till stan. I stan var det fullt med folk pågrund av pampas veckan :D Haha såg jätte kul ut, man fick ju själv lusst att vara med! Men vi satte i solen en stund och åt, sedan körde vi via Essi en stund och sen in till stan igen. Essi hade teater föreställning som vi skulle kolla på. Hon var super duktig!! Hoppas på att hon lyckas med sin dröm om att bli skådespelare :) For ännu en stund till Emil efteråt med Essi och några andra. Somnade skönt i min egen säng ♥ 
Idag vaknade jag sent och fixade till en riktigt god frukost. Tog en lång dusch och satt mig i solen nån timme med musik i öronen. Såå skön morgon hade jag. Otroligt varmt var det i solen också. Nu ska jag börja fixa mig och sedan fara in till stan med Emma, därifrån tar vi bussen till petalax. Taggad!! Ha en bra lördag kväll! ♥
 
 
Till top