2014 lider mot sitt slut.

Glädje, Photo / Permalink / 0
Ja hörni kära vänner. Idag lever vi de sista timmarna av år 2014. Hoppas ni gillade min års resume, andra delen kommer då imorgon! Ikväll ska jag fira in dett nya årets start tilsammans med de underbaraste människorna som finns ♥ Vi ska börja hos mig och sedan fortsätter firandet någon annanstans, hoppeligen långt in på natten. Ska verkligen hoppas att det blir en sjukt kul kväll så vi får en bra start på 2015. Jag är mer än redo att börja ett nytt år som jag hoppas kan toppa 2014, dock kommer det inte bli lätt att toppa det ;)
 
 
 
Ha en GRYM kväll alla vad ni än ska hitta på så hörs vi nästa år! Hoppas ni vill fortsätta följa bloggen ännu ett till år, jag har ändå lovat mig själv att börja satsa mer på den nu igen eftersom jag fått riktigt stor blogg motivation. PUSS! ♥

2014 del ett.

Glädje, Minnen, Photo, Tankar / Permalink / 0
Januari.
 
 
 
 
 
 
 
 Firade in 2014 med ett perfekt nyår! Ändrade om i rummet, Blev te beroende påriktigt, innebandy turnering med klassen och vi förlorade första matchen som alla arma år, var på en sjukt rolig tränar skolning med några andra blivande tränare till Tammerfors, gick på en fotorunda med Ronja sista dagen före jullovet slutade (såå snöfritt :O)
 
Februari.
 
 
 
 
 Fotade nästan ingenting i Februari? Men iallafall så var jag på en av de roligaste resorna om man ska kalla det så på året. Åkte till Helsingfors med Lina för att delta i Funky Team Gorillaz akrobatik läger. Vi sov hos Annica som också var med i lägret och denhär resan var såå himla rolig! Mitt "högstadie gäng" firade Amanda, Emeline och Emma hos Amanda. Det var tyvärr ungefär sista större saken vi gjorde tilsammans allihop före nians slut ♥ Åkte på en sjukt rolig skidresa till Åre med ronja och wilma!
 
Mars.
 
 
 
 
 
 
 
Fotade jätte mycket i Mars tydligen haha! Cheer skillz kom och hade läger för oss i Platinum, fick vår känslor med Becca och det blev varmare, jag kunde börja köra mopo igen (Essi var vår lycklig) var allmänt glad, var på en fotorunda med Lotta och Lina, Spenderade tid med Jennie, Åt en fin middag på kantarellis med underbara Essi och firade att hon blivit frisk.
 
April.
 
 
 
 
 
 
 
April var en sjukt bra månad! En av de bästa. Men hade bara fotat med mobilen under April tydligen. Var jätte mycket med Lina, firade vappen vid hoviska, var ute på en longboard tur med Jennie & Ronja, solade där ute för första gången på året, firade påsk med fest och godis, satt vid hoviska bryggorna, var LYCKLIG!
 
Maj.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Maj är bästa månaden under hela 2014! Detta är bara några roliga händelser under hela Maj som hände men har säkert hundra mer bilder. Firade första Maj på torget med första bollglassen och sjukt god mat på fransmanni, det var första gången Lotta och Alexandra också var med. Kände inte de då. Var på en behövlig pw med bästa Wilma och vi började nu få bättre kontakt igen, Var ute många kvällar och åkte båt tillexempel, Firade Essis 16-års dag som ni ju hört en massa om. Men höjd punkten på Maj månad var helt klart stafettkarnevalen och skolavslutningen såklart. Också de sista veckorna i nian med våran underbara årskurs är de bästa i mitt liv! Vilken underbar månad Maj var ♥
 
Juni.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Juni var en lite kall månad i början men annars var det super! Började sommaren på en sjukt rolig villa fest tilsammans med alla 98:or, på bilden där jag blåse såpbubblorna var jag 100 procent lycklig. Jag jobbade på simskolan, firade en fin midsommar, grattade Alexandra och Lotta på deras konfirmationsfester, fotade med Felicia och Wilma, stekte på stranden de få varma dagarna som var i Juni, färgade håret, var på mera villafest, åkte till Stockholm för att se one direction och shoppa med Essi och det var helt klart en av de bästa händelserna på året, satt vid yp sent in på nätterna med mina underbara vänner ♥
 
Del Två kommer imorgon! 

Happy.

Fashion, Glädje, Photo / Permalink / 0
 
 
 
I löedags fixade jag upp mitt hår ordentligt på frissan. Alltså de kan jag säga er att Johanna är lätt bästa frissan jag har varit till. Har gått till henne nu i över ett år och har aldrig blivit missnöjd fast jag färgat om håret många gånger. Denhär gången blev jag typ nöjdast som jag nånsin varit, hon är så sjukt bra!! Så nöjd! Sjukt dåliga bilder men ni kanske ser de är en liten förändring :)
 
Idag var vi ute och kollade rean och hittade jag nåt?.. JA, mer än jag nånsin gjort. Tre sjukt fina koftor/jackor och smink i massor fick jag med mig hem. Wiiih, är töntig men blir så glad då man hittar de perfekta klädesplagget vilket jag gjort nu i triss. Kom hem överöycklig och glad över att jag verkligen hittat min egna stil. Vet exakt vad jag tycker om för kläder, och ja de är lite speciella kläder men är så glad att jag blivit såpass självsäker att jag vågar ha på mig exakt vad ja själv vill! Nu ska jag sova för imorgon blir de fixande inför nyåret som vi firar redan i övermorgon.. En liten års resume i två delar ska ni faktiskt få tänkte jag! PUSS ♥
Till top