Gårdagen

Glädje, Photo / Permalink / 0
Jag och mina pinglor ♥
 
Kan säga att det minst sagt blev lite kaos innan vi skulle iväg. Först hade vi inga alternativ på fester och sedan hade vi plötsligt 4 olika alternativ. Men vi började i böle på en fest och var också via smedsby till ett annat ställe. Hade otroligt bra feelis inför kvällen, fast som vanligt svalnade nog feelisen lite när vi väl kom fram haha. Allt som allt var det en bra villaavslutning! Men det toppade inte äns nära förra året! Hade nästan liite för hög förväntnig. Imorse var jag, jennie och lotta till subway och nu är jag hemma igen. Ska se vad läxhögen har att bjuda på och sedan bara chilla hela kvällen. Hoppas ni hade det bra igår ♥

Trött men taggad

Glädje, Photo / Permalink / 0
HEJ! Igår var en lugn men super rolig kväll. Fick en massa goda skratt och en hel del snackat. Var hemma vid ett tiden och gick direkt i säng. Tidiga mornar i veckorna resulterar i att man blir såå trött på fredag kvällar, så därför sket vi i åminne. Ångrar det kanske litegrann nu efteråt men kan istället köra 100 % ikväll ;) 
 
Har bara slöat omkring i huset hela dagen hittills, är så himla konstigt trött och vet inte varför. Men nu ska jag städa rummet och ta tag i saker, fixa till mig lite osv. Klockan är tre ja,, Hitta en latare person än mig så har ni lyckats bra!! Sedan ska vi till Alexandra förrän vi hoppeligen hittar någon kul fest villaavslutningen till ära! Ingen villa blir det iår heller men det funkar nog bra för mig. Är sjukt taggad på fest så ikväll kör vi nog. Ha en bra villaavsluting!
 
Sommar...♥
Till top