Feeling alive!

Glädje, Photo, Tankar / Permalink / 0
Kom i säng huur sent som helst igår, kunde iinte riktigt fånga sömnen. Har pågrund av det känt mig både trött men väldigt översprallig under dagen, hur glad som helst alltså! Och kan ni tänka er att vi fick riktig gorme skolmat. Tortillas,mjöd och ännu till en SÅ god munk. Är lixom mätt ännu, när hände det? Skolan satsar stort på vappen. Imorgon är det ju 1 Maj vilket betyder att det bara är ungefär tre veckor tills vi åker iväg till stafettkarnevalen med vår hejarklack. Tycker det ska bli en perfekt avslutning av nian speciellt om vi vinner ;)
 
Nu håller jag på att fixa mig inför ikväll. Det är ju vappen hörni! Kommer befinna mig på hoviska med ungefär resten av vasas ungdomar. Ser framemot vad kvällen har att erbjuda! Imorgon kommer jag äta min första torg glass som varenda 1 Maj och mot kvällen ska jag och alla mina yyyynderbara flickor och äta på fransmanni. Låter som att detta blir min bästa vappen hittills!
 
 
Bilder från förra valborg som jag firade tilsammans med Wilma&Felli, tänk vad saker ändrats sen dehär..:D

Bra träning

Cheerleading, Glädje / Permalink / 0
Tumblr
 
Ikväll var träningen riktigt bra! Alla förutom 2 var på plats och det har aldrig hänt om jag minns rätt. Fick pröva på nya saker som gick bra nästan direkt. Faktiskt ganska stolt över mig själv! Måste verkligen se efter våruppvisningen ifall jag verkligen ska sluta, men nu går jag tills dess. Såå skönt med en bra träning för en gångs skull ♥
 
 

Tröttis

Glädje, Tankar / Permalink / 0
Vet inte varför men imorse var det ovanligt svårt att stiga upp! Fick verkligen slita mig upp och blev ändå sen, som vanligt då haha. Dagen flöt ändå på bra och vips var den slut. Det som känns helt super är att imorgon är sista skoldagen för veckan. Vi är lediga både på torsdag och fredag, aaawesome.
Har inte gjort något annat än kollat topmodel sverige sedan jag kom hem. Heelt fast. Finlanveckan är igång nu och jag ligger såå efter i alla avsnitt så kan inte sluta kolla. Men vad annat finns det egentligen att göra om man är läx&provfri och hemma?;) Ska fortsätta kolla en stund och sedan drar jag iväg på träning. Länge sedan men det blir skönt!
 
Untitled
Till top