HAPPY NEW YEAR

Glädje / Permalink / 2
Nyåret firar jag på bästa sätt hos finaste Ronja! Och imorgon tidigt på morgonen startar jag nya året med att åka iväg en vecka till Teneriffa!! Ska bli så himla skönt. Kommer nog uppdatera från mobilen när jag har möjlighet men förvänta er låg bloggning.. Ha en underbar fortsättning på jullovet så hörs vi, Kraaamisar♥♥
Tumblr_mfqwa2e7bq1qilw4vo1_500_large
Tumblr_mfwgmsadky1s23if5o1_500_large
Weheartit

Års resume 2012 del 2 !

Photo / Permalink / 0
Maj: Snön som inte varat länge alls smälte, jag var mycket med Moa, köpte nya bikinis, Essi hade födelsedags fest och efteråt stannade jag,Emma,Filippa&Emeline övernatt där! Ett dygn jag inte glömmer i första taget.. ;) Wilma hade födelsedags fest, Hade första uppvisningen på variska med Iron, det var stafett karneval med borgbacken! VILL TILLBAKA! Första maj på torget var det oxå som varje år :)
 
Juni: Gick ut sjuan och fick sommarlooov! Började det med att kolla hungergames på bio med Wilma och dagen efter med en picknik på stranden tilsammans med henne,Moa&Felicia :) Jag och felli hade en jätte kul dag hos henne och mej, tog mitt första dopp på sandö tilsammans med iron! åt massa grillmat, jag och Ronja sommarjobbade i två veckor, Felicia&Sofia kom till vår villa, hängde vid fotbollsplanerna under WFC med kompisarna, firade midsommar på villan, jag och ronja skulle se lol på bio men så funkade den inte så vi "tvingades" se dictator istället och på nåt sätt blev det ett bra minne haha :D Var ute mycket med kompisar!
 
Juli: Var på villan med mina kusiner, jag var lycklig, Spenderade ett dygn med Wilma&Felicia under EM finalen i fotis! som jag aldrig glömmer♥ Hade en sjukt kul dag med Ronja, var till powerpark med Jennie!,var till powerpark med Ronja,hade födelsedags fest och jag fyllde år! Var på vassor läger i fem dagar, lika perfekt som alltid, Var till Wilmas villa, Åkte till stockholm i två nätter med familjen och blev kär i staden :)
 
Augusti: Konstens natt där vi uppträdde med Iron och lämnade sedan i stan med kompisar, var hos Filippa på fest, tog sista doppet.., sov över med Wilma&Felli och hade en gaalen natt, Ronja fyllde år och hade en super lyckad fest, firade villaavslutning med Wilma,felli & kräftor XD mitt i natten rodde vi ut med gummibåten och kollade på stjärnorna, det var nästan magiskt, Och så började skolan igen efter ett av dom bättre sommarloven!! :)
 
Del tre kommer om en vecka!
Till top